Kas

EDEP Projesi kapsamında öğrencilerimize meslek tanıtma günlerinde bu hafta doktorluk ve eczacılık meslekleri anlatımı gerçekleştirildi.

Nis

Okularenkkat sloganıyla başlattığımız etkinlik kapsamında okul içi duvarlarımızı ve merdiven girişlerini renklendirmeye devam ediyoruz.Öğretmenlerimizin takdire şayan gayretiyle muhteşem görsellerden oluşan çizimleri (matematik,fen bilgileri,sosyal bilgiler,türkçe ve ingilizce sokaklarını )tamamlamış olup etkinlik kapsamında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Okulumuzda eski binanın yıkımından dolayı oluşan toz ve kir birikintisini ortadan kaldırmak amacıyla temin ettiğimiz itfaiye aracının yardımıyla tazikli suyla bahçemizin yıkamasını yapmış bulunmaktayız.Bize bu imkanı sunan Menzil muhtarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Okulumuzun eğitim öğretime daha elverişli olması için kapılarını giydirdik . Okulumuza hayırlı uğurlu olsun. Bu fiziki şartların düzeltilmesinde bize yardımlarını esirgemeyen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Senin de bir ağacın olsun etkinliğimiz  kapsamında her öğrencimiz bir tane ağaç dikiyor. Ağaç dikme etkinliğimize Kahta ilçe milli eğitim müdürü Halil İbrahim Tuncmen , ilçe milli eğitim şube müdürü Mehmet Bayram,  Taşlıçay köyü muhtarı Mehmet Emin Kara , Göçeri kolluk kuvvetleri ve okulumuz servis şoförleri Katildi.  Okul müdürümüz Mehmet YİĞİT : Bu etkinligimizde bizi yanlız bırakmayan herkese teşekkür ederim.

Mrt

Öğrencilere salgın ve kişisel temizlik konusunda bilgilendirme sunumu yapıldı.

Okul İçi Cephesinin Boyanması

Eski Binanın Yıkımı

Mrt

Okulumuzun halı saha açılışı okul müdürü Mehmet YİĞİT başkanlığında ve müdür yardimicimiz Ergin ÖZKAN beden eğitimi öğretmenimiz Elif KAHYA'nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Servis Şoförleri Toplantısı

Mrt

Okulumuzun konferans salonunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.