Ara

Öğretmenlerimiz Mustafa ÖZDEMİR ve Erdem SERTKAYA 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerekli bilgilendirmeler yapıp öğrencilerin ve kendi gözleri kapalı şekilde parkuru tamamlamaya çalışarak farkındalık oluşturmuşlardır.

Ara

Öğrencilerin bedensel ve ruhsal gelişimi için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem SERKAYA'nın yaptırmış olduğu egzersiz çalışmaları

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı , sevgi ve özlemle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılıında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Tem

Liselere Giriş Sınavına okulumuzdan 29 öğrenci katılım sağlamıştır. 1 öğrencimiz Fen Lisesi,5 öğrencimiz Anadolu Lisesi,5 öğrencimiz Türkiye Petrolleri Anadolu Lisesi,1 öğrencimiz Spor Lisesini kazanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 15 Temmuz Şehitlerini Anma programı ve "Dua- Sohbet etkinliği gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuzda Beden eğitimi öğretmenimiz Elif KAHYA rehberliğinde kaleli yakan top küçük kızlar sınıflar arası turnuvası ve yıldız kızlar kaleli yakan top sınıflar arası turnuvası yapılmıştır.

May

Ock

Dönem sonu münasebetiyle hem veli ziyareti gerçekleştirildi hem de öğrencilere deneme ve test dağıtıldı.

Ock

Kendi kıyafetimi tasarlıyorum konu resim yarışmasında 7.sınıflarda Muhammed ARSLAN, Esranur ARSLAN, Meryem ARSLAN 8. Sınıflarda Ayşegül ÇOBAN,Ece ARSLAN ,Sultan YILDIRIM dereceye girmeye hak kazandılar.Jüriler: Teknoloji tasarım öğretmenleri Halide SARISOY,Elife SARISOY,Reyhan ÖZCAN,Sanat tarihi öğretmeni Hakan ŞAHİN ve PDR öğretmeni Emine TÜMTÜRK