5. sınıf öğrencilerimizle piknik etkinliği yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 5 Şubat 2024 Salı günü deprem tatbikatı yapılmıştır. Bina 45 saniyede boşaltılmıştır. Öğrenci ve öğretmenlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında atasözlerinden drama sergisi yapılmıştır.

Ock

Öğretmenlerimiz  öğrencilerimizin velilerini ziyaret ettiler.Bu ziyaretler sırasında öğrencilerin sosyal, akademik başarı gibi konularda velilerle fikir alışverişinde bulunuldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre şiirleriyle ilgili düzenlenen afiş yarışmasına katılan okulumuz öğrencilerinden Asmin ARSLAN, Mihriban TANYILDIZ ve Zeynep DUTLU yarışmada ilçede 3. olmuşlardır.Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan etkinlikler

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre şiirleriyle ilgili okulumuz öğrencilerinden Asmin ARSLAN,Mihriban TANYILDIZ,Zeynep DUTLU afiş hazırlamıştır.

Ara

Öğretmenlerimiz Mustafa ÖZDEMİR ve Erdem SERTKAYA 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerekli bilgilendirmeler yapıp öğrencilerin ve kendi gözleri kapalı şekilde parkuru tamamlamaya çalışarak farkındalık oluşturmuşlardır.

Ara

Öğrencilerin bedensel ve ruhsal gelişimi için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Erdem SERKAYA'nın yaptırmış olduğu egzersiz çalışmaları

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı , sevgi ve özlemle anıyoruz.